skip to Main Content

Meer info

Volk Events en Gritta Event Styling Food slaan de handen ineen!

BRUISS Waar het allemaal (mee) begon…
Het park, waar je normaal lekker je wandeling doet, aan het sporten bent of alleen kent van het langsrijden vanaf de snelweg.. fantastisch kan zijn voor een mooi sfeervol festival was al snel bedacht…. Vooral toen we de “verborgen” BRUISS plek vonden…. Het amfi theater aan de noord ingang van het Burgemeester Rasterhoffpark te Sneek. ????????. Dus na veel BRUISSende ideeën dachten Gritta van Buren en Maria Wolthuizen we gaan er voor. Beide zijn liefhebbers van organiseren, lokale ondernemers & mensen samen brengen en vooral nieuwe uitdagingen. ????

Met dit festival beogen de organisatoren Gritta en Maria een positieve bijdrage te leveren aan een ontspannen samen zijn voor iedereen, of je nu vrienden, buren of familie bent, samen maken we het leuker dan alleen.????

De stad Sneek biedt al veel leuke evenementen, maar een plek waar je met je vrienden lekker kan genieten van een divers aanbod aan activiteiten voor jong en oud ontbrak nog. Dus dachten we laten we de mouwen opstropen en 10 september iedereen uitnodigen om BRUISSEND te genieten van een fijne ontspannen dag.

Zie meer
Back To Top