skip to Main Content

Van idee naar event

Hoi!

Enthousiast en altijd in voor actie en feest! Dat ben ik Maria Wolthuizen 35 jaar, en nu dus ook eigenaar van Volk Events! En ook nog partner en moeder van 2 kinderen. Daarover later meer.

Hoe het is begonnen

Naast in voor actie en feest ben ik altijd zoekende naar nieuwe leuke activiteiten voor vrienden en of familie. Dat breidde zich in 2015 uit toen ik bedacht een evenement te organiseren in de Sneekweek. Dé Sneekweek Rubberbootrace. Al peddelend een route afleggen door de grachten van Sneek. En bam dit was gelijk een spetterend succes!

Na 3 jaar en ondertussen moeder geworden ben ik ermee gestopt. Tijd voor wat anders. Na 4 jaar, mede door Covid 19 werd ik gevraagd of ik de Sneekweek Rubberbootrace weer nieuw leven in zou willen blazen. Dat mooie evenement moest weer terugkomen! Dit was het moment waarop ik besloot om Volk Events te starten. Nieuwe energie om nog meer evenementen te organiseren. Twee weken later werd ik gevraagd of ik ook de evenementen markten op mij zou willen nemen. Jazeker wilde ik dat! Zoals je op onze site kan zien verzorg ik nu drie markten in Sneek.

Wat is en doet Volk Events

Volk Events brengt volk op de been! Ik vind ontzettend veel leuk om te organiseren. Van een eigen georganiseerd evenement, markten of in opdracht een evenement of bedrijfsfeest te organiseren. Klein, groot maakt niet uit ik denk graag met u mee en ik help u graag met de organisatie.

Kenmerken van Volk Events

Denkt groots! Ik mag graag beginnen met misschien gekke of overdreven acties tijdens een evenement, waar misschien je wenkbrauwen van gaan fronzen. Uiteindelijk zullen we samen komen met wat past bij je event. Ik ben creatief, vandaar soms ook de hiervoor genoemde fronsende wenkbrauwen. Daarnaast altijd reactie. Ik streef ernaar om dit binnen 24 uur te doen maar lukt dit niet, weet dan dat je altijd van mij een reactie ontvangt.

Wie ben ik

Maria die niet stil kan zitten en altijd broedt op plannen hoe iets leuker én beter kan. Daarnaast zoals al aangegeven moeder van 2 kinderen, Lars van 7 en Selma van 5 jaar, en partner van Sybren. Wij wonen in het o su mooie Sneek. Naast Volk Events ben ik nog werkzaam bij de gemeente De Fryske Marren. En nog even over Sybren, Dat is de stille kracht achter Volk Events. Je moet mensen in hun kracht zetten toch? Daarom kan het dus voorkomen dat je wat betreft facturen of andere technische website/email zaken je een reactie van hem krijgt.

“Alles voor een mooi event”

Volk Events organiseert uiteenlopende, onderscheidende evenementen en markten met een grote diversiteit aan (ambachtelijke) producten

Back To Top